Главная » 2016 » Январь » 28 » Государственный кредит на окна Ощадний дім (Кривой Рог)
00:03
Государственный кредит на окна Ощадний дім (Кривой Рог)

Фирма "Окна Комфорт" Кривой Рог освоила госпрограмму до автоматизма. За 2015 год  совместно с Ощадбанком и УкрГазБанком помогли более 30 семьям в получении выгодного кредита и возврате до 30% вложенных средств. Вместе мы подберем для вас оптимальное решение по металлопластиковым окнам и балконным рамам!

По всем вопросам звоните по номеру: (067) 395-08-00

Программа по кредитованию окон действует весь 2016 год! Не упустите выгодную возможность!

государственный кредит на окна

Урядова програма «Ощадний дім» стала наймасштабнішою програмою за роки незалежності України. З її допомогою понад 60 тисяч українців подбали про утеплення житла та економію електроенергії, а значить – і своїх коштів. Серед учасників програми і 86ОСББ, що здійснюють енергоефективні заходи у своїх будинках. До кінця року загальна сума наданих у рамках програми коштів досягне 1 млрд. грн. Найпопулярнішими заходами з підвищення енергоефективності є встановлення енергозберігаючих вікон, лічильників тепла, утеплення фасадів будівель.

 «Програма енергоефективності – яскравий приклад своєчасної ініціативи уряду, коли було запропоновано вирішення давно назрілої проблеми термомодернізації будинків. Її результати вражаючі – маємо 1 млрд. грн. наданих на утеплення житла коштів. Попереду ще багато роботи, адже тема підвищення енергоефективності буде актуальною ще протягом довгого часу. Уряд продовжив програму на 2016 рік. Тож перетворимо Україну зі споживаючої країни на енергозберігаючу спільними зусиллями», – зазначив заступник голови правління Ощадбанку Антон Тютюн.

Нагадаємо, що в рамках програми «Ощадний дім» люди отримують державну підтримку –  від 20 до 70 відсотків суми кредиту, залученого на придбання вікон.

 

Условия получения кредита

  • Сумма кредита – от 1 000 до 50 000 грн. 
    Первоначальный взнос – от 10 % стоимости товара 
    Срок кредитования – до 3 лет 
    Процентная ставка – 24,5 % годовых 
    Разовая комиссия за предоставление кредита – 3 % от суммы кредита 
    Перечень документов – паспорт, налоговый номер, документ о полученных доходах за 6 месяцев, счет-фактура на товар, документ о назначенной субсидии для возмещения расходов на оплату жилищно-коммунальных услуг (для лиц, которым назначена субсидия).   

 

 

Просмотров: 1733 | Добавил: Vlad | Теги: кредит на окна, госкредит окна кривой рог | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar